wie is Evelien

 

 

Ik stel me even voor, mijn naam is Evelien Logtenberg

 

Vanuit mijn holistische denkwijze geloof ik in overvloed van welzijn, geluk en balans in ieder individu. Ikzelf sta voor duurzaamheid en om goed te zijn voor het milieu en Moeder Aarde gericht op de lange termijn. Ik geloof in het hoog energetische vanuit De Bron. Middels de persoonlijk afgestemde healingen ben ik een brug tussen hemel en aarde. Dit geheel zie ik als mijn missie. Het is tijd om naar de roeping van mijn ziel te luisteren en dit naar buiten te brengen.

 

Ik ben in Zwolle geboren en opgegroeid. Daarna verhuist naar het westen toen ik 23 jaar was. Vanaf mijn middelbare school heb ik met veel plezier ruim 25 jaar gewerkt in de bloemenbranche als bloembinder en in een breed segment ervaring opgedaan. Ook een tijdje in het buitenland gewerkt o.a. in Vietnam en 2,5 jaar op diverse cruiseschepen wereldwijd, beiden in de bloemenbranche. Daardoor heb ik veel kunnen zien en ervaren in vele landen en culturen wat mij liet groeien.

 

Daarna verhuist voor een baan in deze regio Bollenstreek. Toen een tegenslag in mijn persoonlijke leven kwam: het bedrijf ging failliet. Ik stond plotseling zonder baan in een omgeving waar ik net was komen wonen. Geen vrienden of familie dicht in de buurt. Deze confrontatie was een keerpunt in mijn leven en richting het spirituele en een blik naar binnen. Juist van deze moeilijke periode heb ik veel geleerd achteraf. Alle dingen die ik heb meegemaakt in heel mijn leven hebben mij gevormd wie ik nu ben en ook vanuit mijn vorige levens. Allen zijn belangrijke levenslessen, leuke maar ook minder leuke! Toch nodig om mijn talent nu naar buiten te brengen.

 

Ik ben veel gaan wandelen op het strand en in de duinen, meditatie les genomen , workshops met mineralen bij La Caldera en yoga les. Tevens heb ik veel van me af geschreven in een dagboek een vorm zelfreflectie en ben gaan lezen op spiritueel gebied. Ik voel veel liefde voor mineralen/stenen waar ik ook mee mediteer, ze zijn als buddy`s voor mij. Sinds 2015 beoefen ik reiki 1 en sinds 2016  reiki 2. Daarna ontwikkelde er zich veel in mij en ging het in een stroomversnelling.

 

Sinds een tijdje bemerkte ik dat er meer gebeurde energetisch, ik heb geen Pellowah Healing en Holy Fire Reiki geleerd van een aardse leraar, maar ik heb dit ontvangen vanuit Het Hogere. Dat is voor mij een motivatie geweest om mijn eigen praktijk te beginnen. Ook een jaartraining The Flower of Life ,gevolgd in 2018  -Breng je talent vrij de wereld in -  bij De Welldaad waar mijn talent ook naar voren kwam als energetisch healer.