voor wie

 

VOOR WIE

 

 

Een ieder die behoefte heeft aan rust, balans, ontspanning en als het ware op zoek is naar verstillen, onthaasten en verlangzamen. En een overvloed van welzijn in haar/zijn leven wil. Mensen die op zoek zijn naar balans en rust in hun dagelijks hectische en drukke bestaan. En is geschikt voor mensen die zich in een transformatieproces bevinden.

 

Een ieder die zich geroepen voelt vanuit zijn of haar intuïtie om een energetisch healer te zoeken. Dat betekend dat degene dan intuïtief klaar is of weet om bepaalde stappen en positieve veranderingen te nemen in zijn/haar leven. Als je gedachten en denkwijzen erg diep geworteld zijn in je hele wezen en je belemmerd om in overvloed op allerlei gebied te leven, dan kun je een healer opzoeken.

 

 

 

 

HEALING ALGEMEEN

 

Healing betekend helende energie over brengen op een persoon als doorgeefluik of kanaal. Door met de handen van de healer deze energie door te geven. Belangrijk is de openheid en de bereidheid om te ontvangen en positieve veranderingen te ondergaan. Als iemand een healing sessie bij mij genomen heeft, houdt u altijd zelf de verantwoordelijkheid voor uw eigen leven en gezondheid. Ik functioneer alleen als een doorgeefluik of kanaal. Ik zal de persoonlijk gedeelde informatie met respect voor me houden i.v.m. privacy voor eenieder

 

 

 

 

Voor en na een healing:

Neem tijd voor jezelf om in alle rust op de afspraak te komen.

 

Drink veel water tot een paar dagen erna om het lichaam te ondersteunen in de veranderingen die het ondergaat.

 

Neem na afloop van een healing tijd en ruimte om niet in de volle hectiek de dag verder door te brengen.

 

Het wordt aangeraden om geen andere vormen van healing te gebruiken, in de 24 uur voor en na een healing sessie. En ook om geen alcohol en drugs te gebruiken gedurende die periode.

 

Voorgeschreven medicijnen van artsen mogen natuurlijk wel worden gebruikt, dit zal de healing niet beïnvloeden.