energie / Masaru Emoto

 

ENERGIE en MASARU EMOTO

 

 

Masaru Emoto is een wetenschapper uit Japan die waterkristallen in bevroren toestand heeft gefotografeerd en vastgelegd, hij deed onderzoek naar water. Hij toonde aan dat emoties, gedachten etc. een weergave geven in deze ijskristallen. Zoals een geschreven woord of uitgesproken, een foto, muziek, een video. Gedachten en woorden zijn vibraties of trillingen. “ Vibraties is leven “ zijn woorden van Masaru Emoto. Alles heeft vibratie. Water wordt qua energie beïnvloedt dus.                                                                                                                         Zie de You Tube rechtsonder deze pagina van Masaru Emoto over zijn wetenschappelijke onderzoeken met de waterkristallen en zijn boek De boodschap van Water.

 

Ons lichaam bestaat uit globaal 70% water, dat geeft een reden om na te denken hoe belangrijk water is. In feite bewees naar mijn mening Masaru Emoto dat gedachtekracht enorm krachtig is. Prikkels met een positieve trilling laten harmonieuze waterkristallen zien en het tegenovergestelde bij prikkels met een negatieve trilling. Positieve gedachten en denkwijzen creëren balans in jezelf.

 

Ik geloof zelf dat vanuit je eigen gedachten en denkwijzen je dagelijkse leven en de toekomst zelf creëert.

 

 

Einstein zij al veel eerder “alles is energie “. Alles in het universum is energie en bestaat uit energie, we zijn energie !

 

 

 

https://www.masaru-emoto.net/en/

 

 

                                             You Tube film over de experimenten

                                             met ijskristallen van Masaru Emoto.

                                                                                                                            Boek geschreven door Masaru Emoto over de waterkristallen.