informatief

 

5e DIMENSIE     MASARU EMOTO en ENERGIE     DOWN TO EARTH FILM

 

 

5e dimensie

De oude Maya cultuur wist al heel lang af van een periode van de overgang van het vissentijdperk naar het watermantijdperk. Een periode waarin we nu leven, een overgangsperiode van de 3e dimensie naar de 5e dimensie. We leven nu in een bijzondere tijden. Het jaar 2012 werd gekenmerkt door het hoogtepunt van deze grote evolutiecyclus van 26.000 jaar. In feite hebben we qua menselijk vermogen en bewustzijn nu de mogelijkheid om de volgende cyclus of evolutieproces in te gaan voor de komende 26.000 jaar.

-lees verder in de menubalk over 5e dimensie-

 

Masaru Emoto en energie

Alles in het universum is energie en bestaat uit energie, we zijn energie! Masaru Emoto is een wetenschapper uit Japan die waterkristallen in bevroren toestand heeft gefotografeerd en vastgelegd, hij deed onderzoek naar water. Hij toonde aan dat emoties, gedachten etc. een weergave geven in deze ijskristallen. Zoals een geschreven woord of uitgesproken woord, een foto, muziek of een video. Gedachten en woorden zijn vibraties of trillingen.

-lees verder in de menubalk over Masaru Emoto en energie-

 

DOWN to EARTH film

De film onthult de diepe wijsheid die besloten ligt in de gesprekken met deze stamoudsten en wijzen die nog niet eerder geïnterviewd werden. Maar ook de levens-veranderde impact die dit soort ontmoetingen kunnen hebben. 

Deze documentaire, die ik al meerdere keren heb gezien bracht erg veel teweeg bij mij persoonlijk. Ik voel me ook een deel om moeder Aarde te koesteren en te leren luisteren naar mijn eigen innerlijke stem dat er iets veranderd mag worden, ook bij mezelf richting moeder Aarde. Dit heeft mij behoorlijk aan het denken gebracht welk deel ik hierin heb en mijn inzichten hierin aanpassen. Ik voel me ook een Earthkeeper!

 

“ We didn`t inherit the earth from our parents, we borrow it from our children “

Chief Seattle, Nowaten

 

-lees verder in de menubalk over DOWN to EARTH film-