de healingmix

 

DE HEALING MIX

 

 

 

De healingen zijn anders dan Holy Fire Reiki alleen of Pellowah Healing alleen. Het is een hoog energetische mengeling van energie van allebeide.

 

Als kanaal zijnde channel ik de energie naar alle lichamen; het fysieke lichaam, het mentale lichaam, het emotionele lichaam en het spirituele lichaam.

 

De kern van de healingmix:

het helpt je positieve veranderingen in je leven door te voeren en leiding te nemen over je leven.

 

Ik heb de hoog energetische mix van Pellowah Healing en holy Fire Reiki niet geleerd middels een aardse leraar, maar ik heb het         ontvangen vanuit het Hogere.

 

De healing mix is een hoog energetische healing en is niet van engelen afkomstig. Vanwege de bedrijfsnaam Engelwortel Healing kan men dit denken maar omdat de engelwortel een geneeskrachtige plant is dat past bij het plantaardige concept van mijn praktijk. En tevens heeft de naam een hoog energetische uitstraling.

 

De healingen zijn elke keer persoonlijk gericht en voor eenieder anders.

 

Ik wordt volledig geleid en volg mijn intuïtie bij elke handeling die ik maak, d.w.z. elke handbeweging en elke stap wordt ik geleid hierin en ook de duur van de healing. Ik wordt geleid om mijn handen op, over en rondom het fysieke lichaam te bewegen. Soms raak ik het lichaam aan, maar meestal werk ik in de aura en loop ik rondom het fysieke lichaam. Ik ben een doorgeefluik van de spirituele energie. En ik heb geen invloed en mening over de dingen die u voelt of meemaakt gedurende een healing.

 

Een healing duurt globaal 45 minuut tot 1 uur.

Je komt te liggen op een behandeltafel, volledig gekleed en het is beter om volledig te ontspannen gedurende een healing.

Er is geen muziek tijdens de healing sessie zelf.

 

 

healing op afstand:

Er kan ook healing op afstand worden ontvangen. Gewoon vanuit je eigen veilige omgeving de healing ontvangen! Immers energie kent geen

tijd en afstand.

 

 

verder om te WETEN:

 

Het is belangrijk om veel water te drinken de komende dagen na een healing sessie om het lichaam te ondersteunen in de veranderingen die het ondergaat.

 

Het wordt aangeraden om geen andere vormen van healing te gebruiken, in de 24 uur voor en na een healing sessie. En ook om geen alcohol en drugs te gebruiken gedurende die periode.

 

Voorgeschreven medicijnen van artsen mogen natuurlijk wel worden gebruikt, dit zal de healing niet beïnvloeden.

 

Als iemand een healing sessie bij mij ondergaan heeft, houdt u altijd zelf de verantwoordelijkheid voor uw eigen leven en gezondheid. Ik functioneer alleen als een doorgeefluik of kanaal.

 

Ik zal de persoonlijk gedeelde informatie met respect voor me houden i.v.m. privacy voor eenieder.

 

Healing in het algemeen betekend helende energie over brengen op een persoon als doorgeefluik of kanaal. Door met de handen van de healer deze energie door te geven.

 

Belangrijk is de openheid en de bereidheid om te ontvangen en positieve veranderingen te ondergaan.