het concept

 

het CONCEPT

 

 

Mijn concept is een hoog energetische healing in combinatie met aromatherapie en plantenhealing.

 

De hoog energetische healing is een mix van Pellowah Healing en Holy Fire Reiki, deze is persoonlijk gericht. De hoofdkern van de healing mix is dat het helpt je positieve veranderingen in je leven door te voeren en leiding te nemen over je leven. Gericht voor mensen die op zoek zijn naar verstillen en verlangzamen. Of voor degenen die in een transformatieproces zitten.

 

De etherische oliën in aromatherapie die ik gebruik zijn biologisch geteeld van het merk doTERRA. Deze gebruik ik vernevelend in de lucht middels een diffuser tijdens een healing sessie. De etherische oliën werken versterkend op de healing zelf. Ik geloof zelf dat etherische oliën een bepaalde geestelijke energie bevatten die het menselijk energieveld positief beïnvloedt.

 

De praktijkruimte is ingericht met planten, dus healing met een plantaardig concept. Planten geven een positieve bijdrage aan je gezondheid en welzijn. Intuïtief weet iedereen dat natuur rustgevend werkt op de mens, maar dit is ook wetenschappelijk aangetoond. Ze bevorderen de lichamelijke maar ook de geestelijke gezondheid.

 

Vanuit mijn holistische denkwijze geloof ik in overvloed van welzijn en balans in ieder mens. Mijn praktijkruimte bevind zich in mijn tuinhuisje.

 

 

 

de plantenwand in mijn praktijk